A web érted dolgozik!

 

Stratégia tervezés, dizájn, tesztelés, módosítás

a jobb üzleti eredmények elérése érdekében.

Online marketing tanácsadás

Az utóbbi években a fogyasztói trendek változása rendkívüli módon felgyorsult és ezzel párhuzamosan az online marketing eszközök, -megoldások tárháza is napról napra bővül.

 

Önnek, vagy munkatársainak van lehetősége, hogy naprakészen kövessék az internet változásait?

Az internet új jelszava "A tartalom a király!" lett, mivel a felhasználók az internetet elsősorban információ keresésre, illetve s közösségi oldalakon, blogokon történő tartalommegosztásra használják.

A fogyasztók számára egyre fontosabbá válik a cégek megbízhatósága, pozitív image-e, interneten folytatott kommunikációja. 

 

Cégénél ismerik és alkalmazzák marketing stratégiájukban a legújabb módszereket? 

Az online marketingben akkor érhetjük el a legjobb eredményeket, ha nem csak ismerjük, de - lehetőleg a versenytársainkat megelőzve - minél gyorsabban és hatékonyabban alkalmazzuk is őket. 

Az online piaci trendek, a konkurencia, a célcsoportba tartozó fogyasztók magatartásának figyelemmel kísérése és vizsgálata - a megfelelő reklámeszközök meghatározása mellett - alapvető eleme a jó, profitot eredményező online marketing stratégiának.

Az olyan, "hagyományosnak" nevezhető reklámeszközök, mint például a banner, a pop up reklám mára már sokat veszítettek jelentőségükből: a felhasználók ugyanúgy hozzászoktak a jelenlétükhöz, mint a TV-, vagy rádió szpotokhoz. Kialakult a bannervakság, ami azt jelenti, hogy egy banner kattintási aránya napjainkban már csak ezrelékekben mérhető. 

 

Még nem hirdetett az interneten vagy úgy gondolja, hogy jelenlegi online marketing stratégiája nem hoz elég bevételt?

Elemezzük eddigi online stratégiájának eredményeit, weboldala forgalmi adatait, versenytársai online magatartását, hogy a meglévő adatok alapján kialakíthassuk az optimális online marketing stratégiát cége számára!

 

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolat

inbound certified professional
Bing Accredited Professional vizsga tanúsítvány
Google Display Hirdetés vizsga