A web érted dolgozik!

 

Stratégia tervezés, dizájn, tesztelés, módosítás

a jobb üzleti eredmények elérése érdekében.

Bing Accredited Professional nemzetközi hirdetési vizsga Bing Accredited Professional nemzetközi hirdetési vizsga

Dátum: 2014-02-03

Ismét vizsgázottak lettünk: ezúttal a Bing hirdetési kampányainak menedzselésére vonatkozó vizsga követelményeit teljesítettük.

Világviszonylatban a keresők piacát a Google dominálja átlag 75-85%-os részesedéssel a desktop keresések, és 90%-os részesedéssel a mobil keresések között, de egyes országokban jelentős a helyi, vagy egyéb nemzetközi keresők jelenléte is. 

Google AdWords klikkek 4 forintért Google AdWords klikkek 4 forintért

Dátum: 2010-03-25

Magyar Turizmus Rt. az idén is meghirdette az elmúlt években nagy sikerrel megrendezett "Torkos csütörtök" programját.

Net Pincér-t üzemeltető Viala Kft. az eseményhez online asztalfoglalási lehetőséget biztosító portált készített, melynek népszerűsítésével, a domain név megvásárlásával a hazai keresőpiac egyik legnagyobb szereplőjét, a Klikkmániát bízták meg.

Etarget újdonságok

Dátum: 2012-01-19

Az új év tiszteletére több újítással is megörvendeztetett minket a magyar keresőhirdetés piac második legnagyobb szereplője, az eTarget.

1. A legszembetűnőbb újdonság, hogy bár a narancssárga-fehér színkombináció dominánciája megmaradt, "ráncfelvarrást" kapott az oldal: modernebb, könnyebben navigálható lett mind maga a honlap, mind pedig a hirdetéskezelő felület.

Inbound marketing vizsgát tettünk Inbound marketing vizsgát tettünk

Dátum: 2010-02-17

Vizsgázottak lettünk: február 17-én megkaptuk az Amerikai Marketing Szövetséggel (AMA) szoros együttműködésben tevékenykedő Hubspot Inbound Marketing University Certified Professional minősítését.

Kapcsolat

inbound certified professional
Bing Accredited Professional vizsga tanúsítvány
Google Display Hirdetés vizsga