A web érted dolgozik!

 

Stratégia tervezés, dizájn, tesztelés, módosítás

a jobb üzleti eredmények elérése érdekében.

Mobilkörkép - NRC kutatás a hazai mobilhasználatról Mobilkörkép - NRC kutatás a hazai mobilhasználatról

Dátum: 2011-04-06

Az NRC kutatást végzett a hazai mobilhasználók körében.

Nem meglepő módon a legnagyobb okostelefon használók a 18-29 évesek: a kutatás szerint minden 4. fiatal felnőtt zsebében okostelelfon lapul.

A mobil operációs rendszerek tekintetében nálunk még mindig a Symbian vezet, de szorosan a nyomában már ott található a feltörekvőben lévő Android is, mely ingyenesen elérhető széleskörű applikációi révén kezd az okostelefon használók kedvencévé válni.

Hot Marketing Club 3. meetup Hot Marketing Club 3. meetup

Dátum: 2011-09-07

Offline meetupot tartott az online videókról a Hot Marketing Club 2011. szeptember 6-án.

A meetup középpontjában a videótartalmak álltak, amik a Wired magazinban egy 2010 augusztusában megjelent írás szerint egyre nagyobb teret fognak hódítani a digitális világban mind a "peer to peer", mind pedig hagományos, "client-server" formában.

Mennyire ismerjük a tableteket? Mennyire ismerjük a tableteket?

Dátum: 2011-04-15

Az NRC-nek köszönhetően pontos statisztikai információkat kapthatunk arról, hogy a magyarok mennyire ismerik, használják a táblagépekete, e-book olvasókat.

Az 1000 fő bevonásával végzett reprezentatív kutatás megmutatta, hogy még nem kevés pótolnivalónk van.

Az e-book olvasók közül a két legnagyobb, a Sony Reader és a Kindle a legismertebb, de a megkérdezettek 70%-ának egyik márkanév említése sem jelentett semmit.

Pinterest - az új közösségi média trend Pinterest - az új közösségi média trend

Dátum: 2012-03-20

Az utóbbi idők egyik leggyakrabban emlegetett új közösségi média site-ja a Pinterest, de mi is ez az egész, hogyan illeszthetjük be marketing mixünkbe?

Mi a Pinterest és hogyan működik?

Nem túl meglepő módon, a Pinterest a számítástechnikai fejlesztések bölcsőjéből, Palo Alto-ból indult. 2010 tavaszán indították el a béta verziót, 2011-re pedig már a Time Magazin legjobb 50 weboldalának listáján szerepelt.

A Pinterest tulajdonképpen nem más, mint egy közösségi képmegosztó oldal, ahol a regisztrált tagok témák szerint csoportosított fotókat oszthatnak meg egymással oly módon, hogy azokat a falukra "pin"-elik.

Kapcsolat

inbound certified professional
Bing Accredited Professional vizsga tanúsítvány
Google Display Hirdetés vizsga