A web érted dolgozik!

 

Stratégia tervezés, dizájn, tesztelés, módosítás

a jobb üzleti eredmények elérése érdekében.

Karácsonyi bevásárlás egyszerűen

Szerző: Németh Krisztina Közzétéve: 2009-12-06 Kategória: Online marketing hírek

Karácsonyi bevásárlás egyszerűen

A nászajándék listákhoz hasonlóan már karácsonyi ajándék listát is összeállíthatunk egy német e-shopban. www.edelight.de

A szolgáltatás nagyon praktikus, hiszen az online vezetett és a barátokkal, ismerősökkel megosztható lista segítségével elkerülhetjük, hogy többektől azonos ajándékot kapjunk és a kellemetlen meglepetéseket is megelőzhetjük.

A továbbított ajándék listákból bárki újabb ajándékozási ötleteket meríthet, megismerheti az új termékeket. A vírusmarketing megoldásokhoz hasonlóan terjedő listák segítségével a weboldalon található számtalan webshopnak is jó reklámozási lehetőséget jelent a szolgáltatás.

Mivel a nemzetközi és a hazai kutatások is egyértelműen az interneten történő vásrálások számának növekedését jelzik, ezért nagyon jó üzleti lehetőséget jelent a webshopok számára ez a szolgáltatás. Előnyei miatt már eddig is sokan éltek a lehetőséggel és készítették el online kívánság listájukat. A felhasználók között elsősorban hölgyek vannak, bár a 19 kategóriába sorolt webáruház között nem csak "női ajándékokat" kínáló üzletek vannak, megtalálhatók köztük az elektronikai és üzleti ajándékokat értékesítő webshopok is.

Az online vásárlás előnyeit remekül fel- és kihasználó üzleti megoldás kitalálói természetesen azt is garantálják, hogy a megrendelt termékek időben megérkeznek és ott lesznek a karácsonyfa alatt.

Oszd meg!

Hozzászólások (0)

Írj egy hozzászólást

Vendégként szólsz hozzá. Lent tudsz bejelentkezni.

Kapcsolat

inbound certified professional
Bing Accredited Professional vizsga tanúsítvány
Google Display Hirdetés vizsga