A web érted dolgozik!

 

Stratégia tervezés, dizájn, tesztelés, módosítás

a jobb üzleti eredmények elérése érdekében.

Karácsonyi bevásárlás egyszerűen Karácsonyi bevásárlás egyszerűen

Dátum: 2009-12-06

A nászajándék listákhoz hasonlóan már karácsonyi ajándék listát is összeállíthatunk egy német e-shopban. www.edelight.de

A szolgáltatás nagyon praktikus, hiszen az online vezetett és a barátokkal, ismerősökkel megosztható lista segítségével elkerülhetjük, hogy többektől azonos ajándékot kapjunk és a kellemetlen meglepetéseket is megelőzhetjük.

Új operációs rendszer: jön a Google Chrome OS Új operációs rendszer: jön a Google Chrome OS

Dátum: 2009-12-06

November 19-én debütált a Google által fejlesztett operációs rendszer, a Google Chrome OS. Nem véletlen a névbeli hasonlóság a pár éve piacra dobott böngészővel: az alapvetően netbook-okra fejlesztett operációs lényege, hogy nem szükséges adatokat tárolnunk saját számítógépünkön, minden egy online szerveren tárolódik.

A Chrome OS egy nyílt forráskódú, Linux alapú "rendszer", melynek csupán annyi funkciója van, hogy segítsen kapcsolatot teremteni a felhasználó számítógépe és az online szerverek között.

3D képek saját fotókból 3D képek saját fotókból

Dátum: 2009-12-06

Nem új, de még talán kevéssé közismert a Microsoft Photosynth nevű szoftvere.
Egy, az internetről ingyenesen letölthető plugin segítségével két dimenziós fotóinkból három dimenziós világot alkothatunk a program segítségével.

Felmérés az internetezők hangulatáról Felmérés az internetezők hangulatáról

Dátum: 2009-12-06

A közeledő tavasz és jó idő ellenére sem javul az internetezők közhangulata - derül ki az NRC Piackutató felméréséből.   Az online piackutatással foglalkozó NRC több, mint három éve végez felmérést az internet használók körében a közélettel kapcsolatos hangulatról.  

Kapcsolat

inbound certified professional
Bing Accredited Professional vizsga tanúsítvány
Google Display Hirdetés vizsga