A web érted dolgozik!

 

Stratégia tervezés, dizájn, tesztelés, módosítás

a jobb üzleti eredmények elérése érdekében.

Facebook titok: lehullott a lepel Facebook titok: lehullott a lepel

Dátum: 2013-01-15

A facebook extra gyorsasággal hirdetett mai sajtótájékoztatóján - sokak várakozása ellenére - nem a facebook mobilt, hanem egy új kereső funkciót, a Graph Search-et jelentette be.

Nemsokára nem csak nevekre, kategóriákra, vagy egyszerű kifejezésekre kereshetünk, de olyan összetett kérdésekre is, mint hogy barátaink közül pl. ki szeret túrázni?

EdgeRank EdgeRank

Dátum: 2012-10-04

A facebook üzenőfalunkon, hírfolyamunkban rengeteg bejegyzés jelenik meg naponta, melynek egy része cégek által fizetett hirdetés.

Hogy ezeket a hirdetéseket hányszor látjuk, mikor jelennek meg, azt a facebook hirdetésekre vonatkozó algoritmusa, az "EdgeRank" határozza meg.

A hírfolyamban megjelenő elemek interakcióra adnak lehetőséget (pl. poszt lájkolása, megosztás, hozzászólás, tag-elés, stb.), ezek az úgynevezett "edge"-ek.

Online marketing trendek 2013-ban Online marketing trendek 2013-ban

Dátum: 2012-12-20

Mit hoz az új esztendő az online marketing piacon?

Megváltozik a piaci trend, vagy jövőre is a mobil- és a közösségi média marketing játssza majd a főszerepet az online világban?

Tovább erősödik az e-commerce, a keresőhirdetés piac és a keresőoptimalizálás?

Az biztos, hogy az online marketingre 2013-ban nagy hatással lesznek az olyan digitális eszközök, mint az okostelefonok, tabletek, ultrabookok, tablet PC-k és okos televíziók térhódítása.

Lássuk, mik a kilátások!

Lehet hirdetni a YouTube-on? Lehet hirdetni a YouTube-on?

Dátum: 2012-09-22

Igen! 2012. márciusa óta már Magyarországról is elérhetőek a YouTube hirdetések az AdWords rendszerében.

A legnagyobb videómegosztót jelenleg havonta 800 millió egyedi felhasználó látogatja. Minden 8. látogató - havonta 100 millióan - hajtanak végre valamilyen interakciót is a videók megtekintését követően: kinyilvánítják tetszésüket, kommenteznek, megosztanak.

A világ legnépszerűbb videómegosztója mára igazi közösségi média platformmá nőtte ki magát és keresőoptimalizálási szempontból is előnyös, ha jelen van cégünk a YouTube-on.

Kapcsolat

inbound certified professional
Bing Accredited Professional vizsga tanúsítvány
Google Display Hirdetés vizsga