A web érted dolgozik!

 

Stratégia tervezés, dizájn, tesztelés, módosítás

a jobb üzleti eredmények elérése érdekében.

Facebook nyereményjátékok Facebook nyereményjátékok

Dátum: 2014-03-11

2013 év végén a facebook megváltoztatta a nyereményjátékokra vonatkozó szabályzatát: míg addig szabályosan csak alkalmazáson, applikáción belül lehetett nyereményjátékot hirdetni, most már az üzenőfalon is lehetőség van a rajongókat aktivizáló játékok indítására.

Nézzük, mi változott, hogyan használhatjuk ki a módosítások előnyeit, illetve hogy tényleg segíti-e ezzel a facebook a kisvállalkozások marketingjét?

Milyen a jó facebook hirdetés? Milyen a jó facebook hirdetés?

Dátum: 2013-08-27

Ami működik a Google hirdetéseknél, az nem működik a facebookon!

A facebook hirdetései felépítésüket tekintve ugyan hasonlóak a Google AdWords szöveges hirdetéseihez, de ami az AdWords keresőhirdetéseinél működik, az nem működik a facebookon.

A Google-t keresésre használjuk: célzottan keresünk, kutatunk bizonyos információk után, míg a facebook alapvetően a közösségi jelenlét színhelye, itt nem várhatunk el direkt értékesítési konverziókat.

Februári nagy Facebook édesség benchmark Februári nagy Facebook édesség benchmark

Dátum: 2014-03-05

Sok marketinges még ma is csodafegyverként tekint a facebook-ra és információk hiányában irreális elvárásokat támaszt a rajongói aktivitást illetően.

Kíváncsiak voltunk, hogyan teljesítenek kedvenc édességeink a facebookon és készítettünk egy mini benchmark kutatást: megvizsgáltuk tíz, a Socialbakers.com toplistáján az első 100, legnagyobb magyar rajongói táborral rendelkező brand között található, darabos édesség facebook  rajongói oldalának teljesítményét.

Az összehasonlításból a csokik, csokiszeletek mellől természetesen a legnagyobb magyar rajongói oldallal rendelkező édesség, a Pöttyös Túró Rudi sem hiányozhatott.

Új funkciók a Google plus fotótárban Új funkciók a Google plus fotótárban

Dátum: 2013-08-07

A Google plus fejlesztői a dizájn megújítása után a fotók megosztásával, szerkesztésével kapcsolatos funkciókat is felturbózták.

1. Fotó tárolás, automatikus feltöltés

A Google a fotók tárolását szisztematikusan átirányítja a Google plus fiókba: már itt láthatók a Picasa-ra feltöltött fotók és elérhető az automatikus feltöltés a mobil és asztali eszközökről.

Korlátlan, normál méretű (2048 képpont széles) fotó tárolható az albumokban. Eezek megosztásáról természetesen a felhasználó dönt: használhatjuk csak fotó tárhelyként is a Google plus fiókunkat, nagyobb méretű fotókat pedig a 15 Gb-ig ingyenes Drive-ba tölthetünk fel.

Kapcsolat

inbound certified professional
Bing Accredited Professional vizsga tanúsítvány
Google Display Hirdetés vizsga