A web érted dolgozik!

 

Stratégia tervezés, dizájn, tesztelés, módosítás

a jobb üzleti eredmények elérése érdekében.

Etarget újdonságok

Szerző: iProfit Közzétéve: 2012-01-19 Kategória: Keresőmarketing, Etarget

Etarget újdonságok

Az új év tiszteletére több újítással is megörvendeztetett minket a magyar keresőhirdetés piac második legnagyobb szereplője, az eTarget.

1. A legszembetűnőbb újdonság, hogy bár a narancssárga-fehér színkombináció dominánciája megmaradt, "ráncfelvarrást" kapott az oldal: modernebb, könnyebben navigálható lett mind maga a honlap, mind pedig a hirdetéskezelő felület.

Ilyen lett a megújult weboldal...

eTarget weboldal

...és ilyen az új admin felület:

eTarget admin

A korábbiakhoz képest sokkal szellősebb lett az oldal szerkezete, átláthatóbbá vált a kétszintű menü is.

2. A másik jelentős újítás, hogy ezentúl már nem kell "vadásznunk" azokra az oldalakra, ahol megjelenítettük hirdetésünket, a rendszer a galériában automatikusan megmutatja, hogy mely oldalakon volt látható reklámunk. Ez elsősorban az ügynökségeknek jelent nagy könyebbséget, akiknek sokszor a megjelenés igazolásaként screenshot-ot kell prezentálniuk az ügyfeleknek.

Etarget galéria

A galériában található képekre kattintva azok külön böngésző oldalon jelennek meg, így nagyobb, jobban látható méretben is lementhetjük a megjelent hirdetést.

3. A kampányok kezelésének, létrehozásának megkönnyítésére az Etarget bevezetett egy egyedi újítást, az #ad140 szolgáltatást, melynek segítségével közvetlenül twitter fiókunkból hozhatunk létre hirdetést.

A hirdetéshez természetesen ugyanúgy lehet feltölteni képet is, mintha az Etarget rendszerben készülnének.

Etarget #ad140etarget_ad140_2

A lényeg viszont maradt változatlan: akárcsak a Google, vagy facebook PPC alapú hirdetései esetén, az Etarget hirdetéseknél is csak a látogatóért, nem e megsjelenésért kell fizetnünk!

Oszd meg!

Hozzászólások (0)

Írj egy hozzászólást

Vendégként szólsz hozzá. Lent tudsz bejelentkezni.

Kapcsolat

inbound certified professional
Bing Accredited Professional vizsga tanúsítvány
Google Display Hirdetés vizsga