A web érted dolgozik!

 

Stratégia tervezés, dizájn, tesztelés, módosítás

a jobb üzleti eredmények elérése érdekében.

Ingyen hirdetés a civil szervezeteknek: Google Ad Grants program Ingyen hirdetés a civil szervezeteknek: Google Ad Grants program

Dátum: 2014-02-24

2013 decemberében indult el Magyarországon a Google Ad Grants program, mely a jótékonysági, nonprofit szervezeteknek nyújt segítséget, abban, hogy az AdWords keresőhirdetések segítségével hatékonyabban érhessék el céljaikat, könnyebben találhassanak potenciális támogatókat ügyükhöz.

A szervezetek havi 10.000,-USD AdWords hirdetési lehetőség felhasználásával népszerűsíthetik kezdeményezéseiket.

Linképítési praktikák webshopoknak Linképítési praktikák webshopoknak

Dátum: 2012-09-17

A webshopok off-site keresőoptimalizálása, a linképítés sok szakembernek is kihívást jelent.

Egy webáruház több száz, adott esetben akár több ezer oldalból is állhat, tartalma pedig dinamikusan változik: hogyan kezdjünk neki a linképítéshez, hogyan érjük el, hogy a felhasználók maguk építsenek linkeket?

 

Kezdjük a munkát az áruház nyitása előtt!

A tervezett indulás előtt egy átmeneti, statikus oldal és egy bevezető teaser kampány (pl. humoros, érdekes vírusvideó) segítségével már a webshop tényleges indulása előtt sok érdeklődőt és velük együtt értékes linket szerezhetünk.

Linkek irányítása a kategória oldalakra

Az e-commerce oldalak legstabilabb, legbiztosabb pontjai az úgynevezett kategória oldalak, a termékcsoportok gyűjtőoldalai.

A linképítés során ezekre az oldalakra kell koncentrálnunk, hiszen az oldal esetleges átalakítása, a termékek változása esetén ezek azok az oldalak, amik állandóak.

Bing Accredited Professional nemzetközi hirdetési vizsga Bing Accredited Professional nemzetközi hirdetési vizsga

Dátum: 2014-02-03

Ismét vizsgázottak lettünk: ezúttal a Bing hirdetési kampányainak menedzselésére vonatkozó vizsga követelményeit teljesítettük.

Világviszonylatban a keresők piacát a Google dominálja átlag 75-85%-os részesedéssel a desktop keresések, és 90%-os részesedéssel a mobil keresések között, de egyes országokban jelentős a helyi, vagy egyéb nemzetközi keresők jelenléte is. 

Megszületett a 2011-es SEO verseny eredménye Megszületett a 2011-es SEO verseny eredménye

Dátum: 2011-04-26

A seobaglyak.org végzett az első helyen, a második a www.seobaglyak.hu lett, a harmadik pedig a seobaglyak.com.

A 2011 január óta három hónapon keresztül tartó verseny során a "seobaglyak" szóra kellett minél előkelőbb helyezést elérni a Google találatai között. A domain életkora a nevezett oldalak nagy részénél nem befolyásolhatta a rangsort, bár voltak olyanok is - pl. az ötödik helyen végzett seobaglyak.seo-keresooptimalizalas.hu -, akik aldomainnel próbálkoztak.

Kapcsolat

inbound certified professional
Bing Accredited Professional vizsga tanúsítvány
Google Display Hirdetés vizsga