A web érted dolgozik!

 

Stratégia tervezés, dizájn, tesztelés, módosítás

a jobb üzleti eredmények elérése érdekében.

Ingyen hirdetés a civil szervezeteknek: Google Ad Grants program Ingyen hirdetés a civil szervezeteknek: Google Ad Grants program

Dátum: 2014-02-24

2013 decemberében indult el Magyarországon a Google Ad Grants program, mely a jótékonysági, nonprofit szervezeteknek nyújt segítséget, abban, hogy az AdWords keresőhirdetések segítségével hatékonyabban érhessék el céljaikat, könnyebben találhassanak potenciális támogatókat ügyükhöz.

A szervezetek havi 10.000,-USD AdWords hirdetési lehetőség felhasználásával népszerűsíthetik kezdeményezéseiket.

Lehet hirdetni a YouTube-on? Lehet hirdetni a YouTube-on?

Dátum: 2012-09-22

Igen! 2012. márciusa óta már Magyarországról is elérhetőek a YouTube hirdetések az AdWords rendszerében.

A legnagyobb videómegosztót jelenleg havonta 800 millió egyedi felhasználó látogatja. Minden 8. látogató - havonta 100 millióan - hajtanak végre valamilyen interakciót is a videók megtekintését követően: kinyilvánítják tetszésüket, kommenteznek, megosztanak.

A világ legnépszerűbb videómegosztója mára igazi közösségi média platformmá nőtte ki magát és keresőoptimalizálási szempontból is előnyös, ha jelen van cégünk a YouTube-on.

Bing Accredited Professional nemzetközi hirdetési vizsga Bing Accredited Professional nemzetközi hirdetési vizsga

Dátum: 2014-02-03

Ismét vizsgázottak lettünk: ezúttal a Bing hirdetési kampányainak menedzselésére vonatkozó vizsga követelményeit teljesítettük.

Világviszonylatban a keresők piacát a Google dominálja átlag 75-85%-os részesedéssel a desktop keresések, és 90%-os részesedéssel a mobil keresések között, de egyes országokban jelentős a helyi, vagy egyéb nemzetközi keresők jelenléte is. 

Hogyan határozza meg az AdWords a kattintások árát? Hogyan határozza meg az AdWords a kattintások árát?

Dátum: 2011-10-13

A Pulp Media egy nagyon szemléletes infografika segítségével mutatja be, hogyan is működik a Google AdWords-ben a licitmenedzsment, hogyan határozza meg a program a fizetendő kattintási díjat:

Kapcsolat

inbound certified professional
Bing Accredited Professional vizsga tanúsítvány
Google Display Hirdetés vizsga