A web érted dolgozik!

 

Stratégia tervezés, dizájn, tesztelés, módosítás

a jobb üzleti eredmények elérése érdekében.

Új funkciók a Google plus fotótárban Új funkciók a Google plus fotótárban

Dátum: 2013-08-07

A Google plus fejlesztői a dizájn megújítása után a fotók megosztásával, szerkesztésével kapcsolatos funkciókat is felturbózták.

1. Fotó tárolás, automatikus feltöltés

A Google a fotók tárolását szisztematikusan átirányítja a Google plus fiókba: már itt láthatók a Picasa-ra feltöltött fotók és elérhető az automatikus feltöltés a mobil és asztali eszközökről.

Korlátlan, normál méretű (2048 képpont széles) fotó tárolható az albumokban. Eezek megosztásáról természetesen a felhasználó dönt: használhatjuk csak fotó tárhelyként is a Google plus fiókunkat, nagyobb méretű fotókat pedig a 15 Gb-ig ingyenes Drive-ba tölthetünk fel.

Evolution 2013 - Közösségi-, performance- és mobil marketing konferencia II. Evolution 2013 - Közösségi-, performance- és mobil marketing konferencia II.

Dátum: 2013-03-14

A 2013-as evolution konferencián elhangzottak összefoglalásának második része, fókuszban a mobil eszközök.

Nem elég a mobil

A mobil szekcióban Deli Norbert a mobil aktivitás méréséről, Brindza Gábor pedig a mobilhirdetések lélektanáról beszélt. Mindkét előadó prezentációjában kiemelte a mobilozással eltöltött idő növekedését és beszélt a mobilhasználati szokásokról.

Evolution 2013 - Közösségi-, performance- és mobil marketing konferencia III. Evolution 2013 - Közösségi-, performance- és mobil marketing konferencia III.

Dátum: 2013-03-16

Harmadik, befejező rész a 2013-as Online Evolúció Napján elhangzottakról.

 A közösségi média számokban 2012-ben, Magyarországon

Az interneten sajnos kevés hazai vonatkozású adatot lehet találni a "kisebb", nemzetközi közösségi média platformok használóiról.

Forgács Mariann (BeSocial) az evolution-ön tartott előadásában a facebook mellett kitért a további népszerű, nemzetközi közösségi média oldalak magyar felhasználóira is. 

Evolution 2013 - Közösségi-, performance- és mobil marketing konferencia I. Evolution 2013 - Közösségi-, performance- és mobil marketing konferencia I.

Dátum: 2013-03-13

Az idei online evolúció napja nem az új eszközökről, hanem a meglévő marketing eszközök jobb felhasználásáról, optimalizálásáról szólt.

A konferencián annyi hasznos információ hangzott el, lefedve az online marketing legjelentősebb területeit, hogy egy blogbejegyzésben lehetetlen lett volna összefoglalni - így is a teljesség igénye nélkül válogattunk az elhangzottakból.

Kapcsolat

inbound certified professional
Bing Accredited Professional vizsga tanúsítvány
Google Display Hirdetés vizsga