A web érted dolgozik!

 

Stratégia tervezés, dizájn, tesztelés, módosítás

a jobb üzleti eredmények elérése érdekében.

Etarget újdonságok

Dátum: 2012-01-19

Az új év tiszteletére több újítással is megörvendeztetett minket a magyar keresőhirdetés piac második legnagyobb szereplője, az eTarget.

1. A legszembetűnőbb újdonság, hogy bár a narancssárga-fehér színkombináció dominánciája megmaradt, "ráncfelvarrást" kapott az oldal: modernebb, könnyebben navigálható lett mind maga a honlap, mind pedig a hirdetéskezelő felület.

Márkaépítés keresőmarketing eszközökkel Márkaépítés keresőmarketing eszközökkel

Dátum: 2010-09-12

Ügyfél oldalról sokszor felmerülő kérdés, hogyha brandépítés céljából akarjuk használni az online marketing eszközöket, akkor szükség van-e keresőmarketingre, illetve a keresőmarketing hogyan építhető be a brandépítés stratégiájába?

Az Enquiro Research 2009-ben végzett kutatása bizonyította, hogy még az ismert, régóta a piacon lévő márkáknak sem szabad elhanyagolniuk a keresőmarketing használatát.

Google display hirdetés checklist

Dátum: 2011-10-18

Hogyan készítsünk jól konvertáló, azonnali választ kiváltó display hirdetést?

A bannervakság miatt törekedjünk rá, hogy hirdetésünk figyelemfelkeltő legyen, tartalmazza a legfontosabb információkat és ösztönözze cselekvésre a befogadót.

1. Cselekvésre történő felhívás (Call-to-action)

Call to action gombokA cselekvésre ösztönző felhívást világosan kell megfogalmazni, de lehetőleg kerüljük az olyan általános, sablonos megfogalmazásokat, mint a "Vásárolja meg most!", "Kattintson további információért!", "Regisztráljon!".

Google AdWords klikkek 4 forintért Google AdWords klikkek 4 forintért

Dátum: 2010-03-25

Magyar Turizmus Rt. az idén is meghirdette az elmúlt években nagy sikerrel megrendezett "Torkos csütörtök" programját.

Net Pincér-t üzemeltető Viala Kft. az eseményhez online asztalfoglalási lehetőséget biztosító portált készített, melynek népszerűsítésével, a domain név megvásárlásával a hazai keresőpiac egyik legnagyobb szereplőjét, a Klikkmániát bízták meg.

Kapcsolat

inbound certified professional
Bing Accredited Professional vizsga tanúsítvány
Google Display Hirdetés vizsga