A web érted dolgozik!

 

Stratégia tervezés, dizájn, tesztelés, módosítás

a jobb üzleti eredmények elérése érdekében.

Ingyen hirdetés a civil szervezeteknek: Google Ad Grants program Ingyen hirdetés a civil szervezeteknek: Google Ad Grants program

Dátum: 2014-02-24

2013 decemberében indult el Magyarországon a Google Ad Grants program, mely a jótékonysági, nonprofit szervezeteknek nyújt segítséget, abban, hogy az AdWords keresőhirdetések segítségével hatékonyabban érhessék el céljaikat, könnyebben találhassanak potenciális támogatókat ügyükhöz.

A szervezetek havi 10.000,-USD AdWords hirdetési lehetőség felhasználásával népszerűsíthetik kezdeményezéseiket.

Milyen a jó facebook hirdetés? Milyen a jó facebook hirdetés?

Dátum: 2013-08-27

Ami működik a Google hirdetéseknél, az nem működik a facebookon!

A facebook hirdetései felépítésüket tekintve ugyan hasonlóak a Google AdWords szöveges hirdetéseihez, de ami az AdWords keresőhirdetéseinél működik, az nem működik a facebookon.

A Google-t keresésre használjuk: célzottan keresünk, kutatunk bizonyos információk után, míg a facebook alapvetően a közösségi jelenlét színhelye, itt nem várhatunk el direkt értékesítési konverziókat.

Bing Accredited Professional nemzetközi hirdetési vizsga Bing Accredited Professional nemzetközi hirdetési vizsga

Dátum: 2014-02-03

Ismét vizsgázottak lettünk: ezúttal a Bing hirdetési kampányainak menedzselésére vonatkozó vizsga követelményeit teljesítettük.

Világviszonylatban a keresők piacát a Google dominálja átlag 75-85%-os részesedéssel a desktop keresések, és 90%-os részesedéssel a mobil keresések között, de egyes országokban jelentős a helyi, vagy egyéb nemzetközi keresők jelenléte is. 

Etarget újdonságok

Dátum: 2012-01-19

Az új év tiszteletére több újítással is megörvendeztetett minket a magyar keresőhirdetés piac második legnagyobb szereplője, az eTarget.

1. A legszembetűnőbb újdonság, hogy bár a narancssárga-fehér színkombináció dominánciája megmaradt, "ráncfelvarrást" kapott az oldal: modernebb, könnyebben navigálható lett mind maga a honlap, mind pedig a hirdetéskezelő felület.

Kapcsolat

inbound certified professional
Bing Accredited Professional vizsga tanúsítvány
Google Display Hirdetés vizsga